https://adlineindustries.ro este site-ul official al SC ADLINE INDUSTRIES SRL, cu sediul social in Bucuresti, Bulevardul Metalurgiei, nr, 99-99B, sector 4, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/494/2018, CUI RO38694970.

Pentru a accesa si utiliza acest site este necesar sa cititi si sa acceptati Termenii si conditiile de mai jos. Vizitarea in continuare a acestui site presupune acordul dumneavoastra. Prin vizionarea si accesarea oricarei pagini de internet de pe site-ul  https://adlineindustries.ro declarati ca sunteti in totalitate de acord cu Termenii si conditiile de utilizare ale acestuia.

Accesarea prezentului site si folosirea datelor acestuia sunt premise numai conform Termenilor si conditiilor mentionate, dar si in concordanta cu prevederile legale aplicabile acestui domeniu.

Acest site a fost realizat cu scopul de a asigura, in mod gratuit, accesul  tuturor la informatii referitoare la SC ADLINE INDUSTRIES SRL si de a putea ajuta persoanele interesate de produsele si serviciile noastre sa fie la current cu activitatea desfasurata. Acest site are caracter informativ , iar SC ADLINE INDUSTRIES SRL nu este responsabila in cazul unor eventuale erori aparute in continutul site-ului.

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri, insa SC ADLINE INDUSTRIES SRL nu poate fi responsabila pentru continutul, grafica si design-ul acestora, aceste site-uri avand rol informativ, nu de recomandare.

SC ADLINE INDUSTRIES SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti Termeni si conditii, astfel aveti obligatia de a vizita periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu modificarile ce intervin.

Datele personale sunt stocate numai in cazul in care efectuati o cerere de oferta, fiind singura modalitate de a va putea raspunde solicitarilor si intrebarilor dumneavostra. De asemenea, SC ADLINE INDUSTRIES SRL poate folosi datele dumneavoastra (nume, prenume, telefon, email) pentru a va transmite informatii si promotii viitoare ce v-ar putea interesa, fara a le divulga tertilor sau comercializa. Totodata aveti oricand posibilitatea sa va exprima dezacordul, in scris, la adresa office@adlineindustries.ro

Copyright (drepturi de autor)

Continutul acestui site este protejat de copyright. Prin continutul site-ului se face referire la text, imagini, clipuri video si informati. Orice tip de utilizare a acestui continut (reproducere, prelucrare, editare, traducere sau stocare in baze de date sau medii electronice) este permis numai cu acordul, in scris, al SC ADLINE INDUSTRIES SRL.

Fara acordul SC ADLINE INDUSTRIES SRL este interzisa folosirea continului prezentului site. Nerespectarea acestor conditii determina raspunderea in conformitate cu prevederile legii nr. 8/1996.

 

/Pentru sculele Festool, conditiile de utilizare si garantie sunt cele acordate de producator si sunt conform celor comunicate pe website-ul oficial al acestuia, cu aplicabilitate in Romania.

https://www.festool.ro/probleme-legale/conditii-de-utilizare
https://www.festool.ro/probleme-legale/condi%C5%A3ii-de-utilizare
https://www.festool.ro/probleme-legale/impressum