Începând cu 25 mai 2018, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, produce efecte pe teritoriul Uniunii Europene.

Produsele si serviciile noastre sunt prezentate pe site cu caracter anonim. De asemenea, atunci cand accesati acest site, nu se creaza un registru personal al vizitei, ci se inregistreaza sub date anonime, date ce nu contin informatii referitoare la datele personale de identificare.

Datele anonime sunt utilizate cu scop informativ pentru a vedea, spre exemplu, cu ce frecventa este anexata pagina, pentru a o imbunatati si pentru a o adapta in functie de nevoile si cerintele vizitatorilor.

Atunci cand introduceti pe site, in anumite campuri, datele cu caracter personal (nume, numar de telefon, adresa de mail) acestea vor fi folosite doar pentru scopul declarat. Va asiguram protejarea datelor si garantam ca acestea nu vor fi transmise mai departe unor terte parti.

Datele personale introduse si preluate de catre acest site vor fi folosite numai cu acordul dumneavoastra si in conformitate cu legislatia referitoare la protectia datelor personale.

Datele personale sunt stocate numai in cazul in care efectuati o cerere de oferta, fiind singura modalitate de a va putea raspunde solicitarilor si intrebarilor dumneavostra. De asemenea, SC ADLINE INDUSTRIES SRL poate folosi datele dumneavoastra (nume, prenume, telefon, email) pentru a va transmite informatii si promotii viitoare ce v-ar putea interesa, fara a le divulga tertilor sau comercializa. Totodata aveti oricand posibilitatea sa va exprima dezacordul, in scris, la adresa office@adlineindustries.ro

Adresa IP este una dintre datele transmise involuntar, aceasta fiind inregistrata de catre site, insa aceasta nu va fi folosita pentru a va identifica sau in alte scopuri.

De asemenea, prelucrarea datelor are ca scop protejarea impotriva atacurilor cibernetice si pentru a imbunatati navigarea pe site.

Datele personale sunt stocate numai pana la implementarea scopului cu care au fost folosite, insa nu mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe site. In cazul emiterii unei facturi, datele vor fi stocate 10 ani conform legii.

SC ADLINE INDUSTRIES SRL ofera transparenta si siguranta, dumneavoastra avand acces oricand la datele stocate de noi si va respectam deciziile luate in privinta lor. Ne puteti contacta oricand la office@adlineindustries.ro.