Iti asiguram consultanta pe tot parcursul procesului de decizie si ne implicam in crearea unui parteneriat care sa te sprijine in dezvoltare companiei.

Dupa configurarea echipamentului, exista flexibilitate din partea nostra pentru a-ti asigura punerea in functiune si calibrarea pentru utilizarea echipamentului la parametrii optimi.

Am facut o promisiune de oferire a unor echipamente industriale de top la cele mai competitive preturi. Dar totodata stim ca asta nu este de ajuns, si ne angajam sa te sprijinim cu interventii rapide, piese de schimb trimise la timp, sfaturi utile atunci cand ai nevoie de ele. Pe langa acestea, stim ca finantarea poate fi dificila si venim in sprijinul tau.

Modalitati de plata:

  • plata  integrala – discount
  • plata avans si diferenta la livrare
  • sistem de rate oferit de noi
  • leasing la costuri preferentiale prin partenerii nostrii
  • finantare fonduri EU

Plata Integrala – in cazul in care doresti sa efectuezi plata integral a echipamentului, un specialist de la noi iti va prezenta cea mai buna solutie de la comanda pana la punere in functiune. Bineinteles, beneficiezi de un discount din partea noastra.

Plata Avans – pentru productia si pregatirea echipamentului avem nevoie de o comanda ferma care presupune un avans. Acesta variaza intre 15% si 50% iar diferenta la receptie sau in sistem de rate.

Sistem rate – pentru a veni in sprijinul tau, de la caz la caz, putem oferi o perioada de plata in rate egale intre 1 si 6 luni. Acesta modalitate presupune un avans intre 30% si 50% din valoarea integrala, iar restul transelor se vor completa in contractual de achizitie, transparent, fara costuri ascunse.

Leasing – avem experienta si o colaborare stransa cu mai toate companiile de leasing din Romania si am obtinut pentru tine costuri si tratament preferential. Beneficiezi de aprobare chiar si in 24 ore, finantare intre 12 si 60 luni si costuri preferentiale.

Fonduri EU – daca ai deja un proiect sau doresti sa initiezi unul, te putem sprijini in tot acest demers. Lucram impreuna cu consultantul tau sau iti putem recomanda una dintre companiile selectionate de noi de-a lungul anilor pentru a-ti oferi sprijinul necesar in realizarea studiului de fezabilitate, a planului de afaceri, a proiectului tehnic si a intregului dosar necesar pentru Autoritatea de Management.

Pentru orice detaliu ne poti contacta pe email la adresa sales@adlineindustries.ro sau telefonic la numerele 021.460.06.60 sau 0784.211.448

Ce primesti?

  • Un echipament pentru care garantam un raport calitate pret excelent, raportat la solutiile existente in piata
  • O consiliere pentru decizia cea mai buna de achizitie a echipamentelor pretabile necesarului tau de productie
  • Un inginer dedicat pentru asistenta tehnica in operarea echipamentului, asistenta tehnica 10 ani
  • Rapiditate pentru repunerea in functiune prin piesele de schimb din stoc. Postgarantie garantata contractual 5 ani
  • Un randament excelent de exploatare prin prisma consumabilelor ieftine.