AdLine Industries este segment al AdLine Solutions, aparut la cererea tot mai mare din partea companiilor de prelucrari lemn, metale, piatra, ceramica si materiale compozite din Romania, Bulgaria si Ungaria.

Grupul AdLine este unul dintre cei mai mari comercianți de echipamente din România specializat în echipamente cu comandă numerică. Segmentul AdLine Industries şi-a început activitatea în anul 2014 în urma unei cereri din ce în ce mai mare din partea companiilor de producţie mobilă, de prelucrare table sau piatră, pentru echipamente calitative la preţuri accesibile. Deşi sunt unul dintre cei mai noi jucători în această piaţă, au cunoscut o creştere foarte mare a volumelor, în mare parte datorită recomandărilor clienţilor existenţi în grupul Adline pentru calitatea echipamentelor, a serviciitor şi a echipei de service.

Cei peste 20 de ani de experienta a actionarilor si echipa dedicata echipamentelor industriale permit AdLine Industries sa ofere cele mai competitive echipamente heavy duty la nivelul inalt de calitate a serviciilor. Astfel avem capacitatea de a oferi gratuit la fiecare achizitie pe langa garantie:

  • Livrare la sediul beneficiarului
  • Punere in functiune
  • Instructaj: programare, operare si mentenanta
  • Postgarantie 5 ani
  • Asistenta tehnica 10 ani

Grupul AdLine instaleaza anual peste 200 de echipamente de la producatori selectati cu rigoare, monitorizate si testate atent de mai bine de 5 ani. Am pregatit cea mai mare si mai rapida echipa de interventie pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa beneficieze de cat mai putine opriri ale ciclului de productie, iar acum dedicam o intreaga divizie partenerilor nostri industriali.

Ne axam pe distributia echipamentelor de utilizare intensiva si avem incredere in echipamentele noastre.  Pe langa garantia cuprinsa intre 12 si 36 luni si peste 6.000 ore de functionare oferim o gama completa de servicii, inclusiv punerea in functiune, solutii de finantare si consultanta pentru identificarea solutiei potrivite fiecarui client.

Cuvantul nostru:

Nichifor Zabava: “Ne-am propus sa gasim solutii care sa permita o prelucrare optima la costuri de operare minime. Pentru fiabilitate am ales echipamente industriale cu utilizare intensiva care sa ne recomande mai departe. Sfaturile clientilor nostri sunt importante pentru noi.

Am decis astfel sa promovam echipamentele noastre complet echipate la preturi competitive, cu cele mai fiabile componente, sa negociem cele mai avantajoase metode de finantare si sa imbunatatim constant serviciile oferite pentru a dezvolta parteneriate pe termen lung cu firmele din productia locala.

De ce AdLine?

Din 1993 si pana astazi solutiile oferite de noi au contribuit la dezvoltarea a mii de companii. Recomandarile venite din partea partenerilor nostri reprezinta  recunoasterea calitatii echipamentelor si serviciilor oferite.

EXPERIENTA – De peste 22 de ani suntem o companie prezenta activ in livrarea echipamentelor in Romania. Astfel, am putut selecta furnizorii cu echipamentele cele mai bune si am contribuit cu acestia la proiectarea si productia unor utilaje de top. AdLine Solutions a devenit cea mai mare companie din tara in livrarea de echipamente si consumabile pentru industria de advertising, iar la cererea clientilor nostri am facut pasul firesc catre livrarea echipamentelor industriale de top la standardele pentru care suntem deja recunoscuti.

FURNIZORI – Analizam si testam constant furnizorii si echipamentele lor. In prezent va oferim cele mai bune variante de echipamente la cele mai competitive preturi, unele chiar si cu 50% mai avantajoase decat cele ale competitorilor nostri directi, fara insa a face rabat de la fiabilitate sau precizia de executie. De aceea va prezentam gamele de top destinate uzului industrial ale furnizorilor EXCITECH, HSG, FLORA sau INTERMAC.

PRECIZIA– Precizia echipamentelor nostre nu este intamplatoare, ci este rezultatul unui efort de perfectionare continua. Precizia data de sistemele servo pentru glisare, electromadrine si controller-ele permite prelucrari si finisari impecabile. Garantam nu doar cel mai bun raport calitate-pret dar si o exploatare indelungata in parametri optimi.

GARANTIILE– Acordurile cu cei mai mari producatori, utilizarea exclusiv a componentelor producatorilor consacrati din Italia, Germania, Japonia, SUA, Taiwan si China si testarea indelungata a echipamentelor ne permit sa acordam garantii de pana la 3 ani sau 6.000 de ore de functionare.

COLABORAREA – Oferim consultanta in alegerea echipamentului, solutii de plata personalizate, asigurare de transport, punere in functiune si sustinere in exploatarea echipamentului. Consideram ca reciprocitatea trebuie sa stea la baza oricarui parteneriat si tocmai de aceea oferim clientilor tot sprijinul nostru.

FINANTARE – Ne dorim sa oferim fiecarui client varianta optima: fonduri europene, leasing sau plata in rate sunt solutiile cu care venim in sprijinul dumneavoastra.

ASISTENTA TEHNICA RAPIDA – Dorim sa va intarim increderea in echipamentele noastre. Acestea sunt proiectate sa functioneze in regim intensiv, astfel incat sa va puteti baza pe ele pentru cele mai solicitante proiecte. Totodata, avem cea mai mare echipa de ingineri din tara, care pot interveni rapid pentru a impiedica afectarea ciclului de productie.

INCREDEREA CLIENTILOR–  Ne dorim sa devenim cel mai bun furnizor, nu neaparat cel mai mare. Sfaturile clientilor nostri sunt intotdeauna importante, deoarece suntem constienti de faptul ca increderea se construieste greu, dar se poate pierde foarte usor. Grupul AdLine a devenit recunoscut nu doar ca cel mai mare din bransa, ci si ca cel mai bun, ca urmare a dedicarii si a implicarii totale inca de la infiintare, in 1993. Am invatat sa facem lucrurile pas cu pas si astfel am dezvoltat relatii cu peste 3.000 de parteneri in Europa de Est, care cunosc deja calitatea standardelor noastre profesionale.

Asteptam sfaturile sau intrebarile dumneavostra la sales@adlineindustries.ro