Politica de confidentialitate

Toate informatiile colectate vor fi utilizate spre a putea oferi cele mai bune servcii partenerilor nostri.

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a AdLine Industries. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse decat cu acordul AdLine Industries,. Totusi informatiile expuse pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.adlineindustries.ro. Prin completarea formularului de contact/solicitare oferta, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.adlineindustries.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.adlineindustries.ro si a tertilor cu care www.adlineindustries.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului din pagina Contact sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorul/vizitatorul.

 

Societatea respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza website-ul.

 

Societatea nu va colecta date personale despre utilizator/vizitator (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) exceptand situatia in care utilizatorii/vizitatorii insisi comunica aceste date.

 

 

Privacy policy 

 

All information collected by us will be used to be able to offer our partners the best services.

INTELLECTUAL PROPERTY RIGHTS

All of the materials in this website are the intellectual property of AdLine Industries. These materials may not be copied or reproduced without the permission AdLine Industries. However information displayed can be printed if they are intended to be used strictly in personal purposes.

Content and images presented in this website or in the brochure are strictly informal and are based on information that is current at the time of visualization. Product Design and specifications are subject to change without notice. Product colors may differ in real life. Some of the mentioned features are available at an additional cost. Technical specifications, particularly working speeds, size and weight work can vary slightly with the information provided in the website and in the brochure. AdLine Industries assumes no responsibility for any errors in the website or in the brochure.

PROCESSING OF PERSONAL DATA

All personal data provided to us as the user / visitor, may or will be processed in order to provide optimum conditions associated to services offered by us. By filling out the contact / Enquiry fields, the user declares that he or she expressly and agree that their personal data to be processed and used by the administrators www.adlineindustries.ro and AdLine Industries for the following purposes:

  • Establish contact;
  • Processing orders;
  • Sending promoting materials;
  • Non-commercial messaging or administrative notifications (regarding changes to the site, the user account, etc.);
  • Submission of offers, promotions, advertising and commercial information regarding www.adlineindustries.ro third parties, with which www.adlineindustries.ro may have relationships of any kind (including commercial).

If you have any questions about our Privacy Policy, please do not hesitate to contact us via the contact page or Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

According to Law no. 677/2001 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and the free movement of such data, modified and completed, the company is required to manage safely and only for specified purposes, the personal data provide by the user / visitor.

 

AdLine Industries respects the privacy of every person who accesses data website.

 

AdLine Industries will not collect personal data about the user / visitor (name, address, telephone number or email address) unless the users / visitors themselves provide this information.