AdLine Industries este cel mai nou segment al AdLine Solutions, aparut la cererea tot mai mare din partea companiilor de prelucrari lemn, metale, piatra, ceramica si materiale compozite din Romania, Bulgaria si Ungaria.

Cei peste 20 de ani de experienta a actionarilor si echipa dedicata echipamentelor industriale permit AdLine Industries sa ofere cele mai competitive echipamente heavy duty la nivelul inalt de calitate a serviciilor stabilit de AdLine Solutions.

AdLine Solutions instaleaza anual peste 1.000 de echipamente de la producatori selectati cu rigoare, monitorizate si testate atent de mai bine de 5 ani. Am pregatit cea mai mare si mai rapida echipa de interventie pentru a a-i ajuta pe clientii nostri sa beneficieze de cat mai putine opriri ale ciclului de productie, iar acum dedicam o intreaga divizie partenerilor nostri industriali.

Ne axam pe distributia echipamentelor de utilizare intensiva si avem incredere in echipamentele noastre.  Pe langa garantia cuprinsa intre 12 si 36 luni si peste 6.000 ore de functionare oferim o gama completa de servicii, inclusiv punerea in functiune, solutii de finantare si consultanta pentru identificarea solutiei potrivite fiecarui client. 

Cuvantul nostru:

Ionut Sisu: “In ultimii ani am adunat parerile partenerilor, am testat echipamentele noastre, am studiat piata echipamentelor industriale pentru mobila, prelucrarea metalelor, a pietrei si a ceramicii si am constatat cu stupoare golul din industrie.

Am decis sa recrutam ingineri si nu tehnicieni pentru interventii si sa ii specializam direct in fabricile producatorilor, am structurat cea mai avantajoasa oferta de echipamente industriale din tara si am lansat linia dedicata AdLine Industries.

Nichifor Zabava:Ne-am propus sa gasim solutii care sa permita o prelucrare optima la costuri de operare minime. Pentru fiabilitate am ales echipamente industriale cu utilizare intensiva care sa ne recomande mai departe. Sfaturile clientilor nostri sunt importante pentru noi.

Am decis astfel sa promovam echipamentele noastre complet echipate la preturi competitive, cu cele mai fiabile componente, sa negociem cele mai avantajoase metode de finantare si sa imbunatatim constant serviciile oferite pentru a dezvolta parteneriate pe termen lung cu firmele din productia locala.

 

De ce AdLine?

Afla mai multe detalii despre AdLine