AdLine Industries este cel mai nou segment al AdLine Solutions, aparut la cererea tot mai mare din partea companiilor de prelucrari lemn, metale, piatra, ceramica si materiale compozite din Romania, Bulgaria si Ungaria.

Cei peste 20 de ani de experienta a actionarilor si echipa dedicata echipamentelor industriale permit AdLine Industries sa ofere cele mai competitive echipamente heavy duty la nivelul inalt de calitate a serviciilor stabilit de AdLine Solutions.

AdLine Solutions instaleaza anual peste 1.000 de echipamente de la producatori selectati cu rigoare, monitorizate si testate atent de mai bine de 5 ani. Am pregatit cea mai mare si mai rapida echipa de interventie pentru a a-i ajuta pe clientii nostri sa beneficieze de cat mai putine opriri ale ciclului de productie, iar acum dedicam o intreaga divizie partenerilor nostri industriali.

Ne axam pe distributia echipamentelor de utilizare intensiva si avem incredere in echipamentele noastre.  Pe langa garantia cuprinsa intre 12 si 36 luni si peste 6.000 ore de functionare oferim o gama completa de servicii, inclusiv punerea in functiune, solutii de finantare si consultanta pentru identificarea solutiei potrivite fiecarui client.